banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Şanlıurfa’dan Kıbrıs’a neden uçak seferi başlatılamıyor?

Şanlıurfa’dan Kıbrıs’a uçak seferlerinin başlatılması için defalarca girişimlerde bulunulmasına rağmen tüm girişimler sonuçsuz kaldı. Son olarak AK Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Özşavlı da böyle bir girişimde bulunduklarını söylemiş, sonuç beklediklerini açıklamıştı. Şanlıurfa merkez ve özellikle ilçelerden Kıbrıs’a okumaya giden öğrenciler havaalanına yetişmekte büyük güçlük çekerken, bu çilenin son bulmasını bekliyor.

Şanlıurfa’ya yakın bir diğer il olan Diyarbakır’dan da seferler başlatıldı ancak bu da Şanlıurfalı öğrenciler için sıkıntı yaratıyor. Özellikle kış aylarında gidip gelmekte büyük zorluk yaşayan öğrenciler, girişimlerin bir an önce başarılı olmasını bekliyor.Ruha Haber Ajansı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yabancı GÖZ 5 yıl önce

Çünkü kültür ve gelişmişlik olarak Urfa Antep'in ilçesi olabilir.

Avatar
Yabanci burun 5 yıl önce

Ayntep Urfa'nin ilce olarak baglanma talebini kabul etmez ki. Ortalama kültür se iyesini düsürur