banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Şanlıurfa’da Yapı – İnşaat Ve Dekorasyon Fuarı  Açılıyor

TÜMSİAD  işbirliğinde START FUARCILIK   tarafından  Eski 11 Nisan Stadyumunda düzenlenen fuarda il içinden ve dışından toplam 70 firma ve yaklaşık 200 marka temsil edilecek. Pazar akşamına kadar açık olan fuarda ziyaretçiler saat 10.00 ile 20.00 arasında fuarı gezebilecekler.

Resmi açılışı 23 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’de  yapılacak fuarımız  hakkında bilgi veren  Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sadık Sade, her türlü imkansızlığa rağmen böylesine önemli bir fuarı açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yaklaşık 8 aydır bu fuara hazırlandıklarını belirten Başkan Sade, “Şanlıurfa’da ilk defa böylesine önemli ve büyük bir fuar organizasyonu yapılıyor. Bu fuara ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluyuz. Türlü sıkıntılara ve imkansızlıklara rağmen bu fuarın açılışını yapabilmek gerçekten de önemli bir başarıdır. Bize bu anlamda destek veren tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz. Şanlıurfa Yapı ve İnşaat sektörünün en fazla canlı olduğu iller arasında yer alıyor. İnanıyorum ki bu fuar sektörün ivme kazanmasına katkı sunacaktır. Tüm katılımcılarımıza, ziyaretçilerimize ve Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun. Fuarımızı modern bir çadırda açıyoruz. Ama artık Şanlıurfa kalıcı ve modern bir fuar alanına kavuşturulmalıdır. Bu anlamda kamunun ve sivil toplumun elinden gelen her türlü desteği vermesi gerekmektedir. Ayrıca  fuarımızın organizasyonunu üstlenen  START FUARCILIĞA   özverili  çalışmalarından dolayı ve Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Start Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Öztürk’de açıklamasında ”Bir çok firmanın üstlenemeyeceği risklere girerek bu organizasyonu yapıyoruz.    Ş.URFA  da  inşaat sektörünün  canlı  ve dinamik  oluşu  bizleri daha çok heyecanlandırmıştır.  Kalıcı bir alan olmadan fuar açmak gerçekten zor ve masraflı bir iş.. Ancak bu işin de üstesinden geldik ve fuarımızı açıyoruz. Şu anda tüm yerlerimiz dolu.. Tüm katılımcılara ve destek veren kurum-kuruluşlara teşekkür ediyorum. Tüm Şanlıurfalıları bu fuarı ziyaret davet ediyorum. Fuarlar düzenlendiği ilin hem ekonomik gelişimine hem de tanıtımına ciddi katkılar sunar. İnşallah bu fuar da sektörün gelişimi adına iyi şeylere sebep olur ve Şanlıurfa kalıcı bir fuar alanına sahip olur.

Fuar hazırlık çalışmaları süresince bizlere destek veren  başta sayın Valimiz olmak üzere, Belediye Başkanımıza ,Özel İdare Genel Sekreterimize,Karaköprü Belediye Başkanımıza,Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza,Karacadağ Kalkınma Ajansımıza,İnşaat Mühendisleri Odamıza teşekürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.