banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa’da MÜSİAD’ın İstişare Toplantısı Yapıldı

Programa MÜSİAD Şanlıurfa Şube yönetim ve üyeleri yanı sıra TKDK İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim,SGK İl Müdürü İsmail Ünlü,İŞ-KUR İl Müdürü Lezgin Özmen ve ilgili kurum yetkilileri katıldı.Gecenin açılış ve selamlama konuşmasını yapan MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Av.Mahmut Saatçı;Bizler bölge insanı ve yatırımcıları olarak evvela şehrimizin, bölgemizin ve ülkenin kalkınması için gayret sarf eden bir topluluğuz.Bu akşam burada siz değerli üyelerimize hayata geçirilen yeni teşvik ve hibe programını birebir anlatılması ve aklınızdaki sorulara cevapların verilmesi maksadı ile ilgili kurumlarımızla bu buluşmayı düzenledik.Hepimizin bildiği üzere bulunduğumuz il ayrıcalıklı avantajlara sahip 6.Bölge kapsamındadır.Buna ek olarak hükümetimiz günümüz ekonomik koşullarının getirmiş olduğu külfeti bir nebze olsun azaltmak adına bir takım hibe teşvik ve destekleri hayata geçirmiş bulunmaktadır.Bizde bunların neler olduğunu daha iyi anlamak ve en iyi şekilde faydalanmak adına konunun uzmanlarını sizlerle buluşturmak istedik.Bu isteğimizi memnuniyetle karşılayan ve davetimize icabet eden kurum müdürlerimize hoşgeldiniz onur verdiniz diyorum."diyerek,sözü fazla uzatmadan mikrofonu konunun uzmanlarına bırakmak istiyorum. dedi
 Programda ilk konuşmayı yapan Dr. Sadık Yetim TKDK'nın yılın ilk çeyreğinde hayata geçirilen teşviklerin neler olduğunu daha sonra bu teşviklerden kimler nasıl faydalanabilir? gibi önemli ve açıklayıcı bilgiler verdi.Daha sonra İŞ-KUR İl Müdürü Lezgin Özmen ve SGK İl Müdürü İsmail Ünlü istihdam alanında işçi-işveren ve vergi destekleri alanında alınan teşvik kararlarını ve bu kararlarla yatırımcının yükünün hafiflemesinin amaçlandığını dile getirdiler.Konuşmaların ve açıklamaların ardından soru-cevap kısmına geçildi ve MÜSİAD Şanlıurfa üyelerinin sorularını yanıtlayan uzmanlar böyle bir buluşmayı sağladığı için MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Av.Mahmut Saatçı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.
Programın kapanış konuşmasını yapan MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Av Mahmut Saatçı çok verimli geçen bu gece de bizleri yalnız bırakmayan kurum müdürleri ve MÜSİAD Şanlıurfa üyelerine teşekkür etti ve bu tür buluşmaların devam edeceğini belirtti.
 Çekimi yapılan toplu fotoğrafın ardından,program sona erdi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.