banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Rogers Kassım Mato Nebil Dirar robotik otomasyonlarla maksimum verime ulaşacak

Şanmar'dan Bakan Fikri Işık'a teşekkür

Şanlıurfa'nın tarım kenti olmasından dolayı gıda ihtisas organize sanayinin kurulmasının elzem olduğunu belirten ŞANMAR yönetim kurulu başkanı Halit Taşdönderen; "Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın 'Şanlıurfa'da Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için çalışma başlatıyoruz. Niye? Çünkü sanayicilerimiz bu konuda bizden yer istiyor. Biz de bu konuda bütün gücümüzle çalışıyoruz' ddiyerek hükümetin yapacak yatırımından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Gıdanın gelişmiş ülkelerde silah olarak kullanıldığını belirten Taşdönderen: "Hükümetin gıda konusunda Şanlıurfa'da yapacağı bu yatırım aynı zamanda Şanlıurfa'da markaların çıkmasını da sağlayacak. Hükümetin böyle güzel uygulamaların ve yatırımların sayısı çoktur. Ancak gıda konusunda yapılacak yatırım daha da önemlidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu şahsında tüm hükümete teşekkür ederim" dedi.

Haber : Ömer ASLAN / www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.