banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Şanlıurfa'da 25 bin kişi istihdam edilecek

İlk olarak Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne geçen Vali İzzettin Küçük, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Yakın zamanda yer tahsisine başlanan 3. Organize Sanayi Bölgesi için özellikle seçim sonrası taleplerin daha da arttığını kaydeden Vali   Küçük, 120 civarında firmanın yer istediğini belirtti.

2. Organize Sanayi Bölgesinde yer kalmadığını belirten Vali  Küçük, “Yer tahsisine ve alt yapıya hızla başlayacağız. Kısa zamanda da buranın da dolacağına, yeni yerde yaklaşık 25 bin kişinin istihdam edileceğine inanıyorum. İstihdam bizim en önemli konumuz, çünkü genç bir nüfusumuz var ve bu nüfusun muhakkak iş sahibi edilmesi lazım. Organize Sanayi Bölgelerimiz de bu hususta bizim en büyük kapımız olacak” dedi.

Yer tahsisi için yapılan başvurular ve alt yapı çalışmaları hakkında Organize Sanayi Bölge Müdürü Oktay Yaşar’dan bilgi alan Vali  Küçük daha sonra 3. Bölgenin inşa edileceği alana geçerek çalışmaları yerinde inceledi.  (Ramazan Casuk-İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.