banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Şanlıurfa yatırımcı için en cazip merkez

Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman ve Urfi Akbalık başkanlığındaki İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği ve İstanbul Tekstil Konfeksiyon İhracatçıları Birliği üyelerinden oluşan heyet katıldı.

Toplantıda Şanlıurfa’ya gelen yatırımcıya her türlü desteği vermeyi taahhüt ettiklerini ifade eden Vali İzzettin Küçük, Şanlıurfa’nın yatırımcı için en cazip merkezlerden biri olduğunu belirtti. Şanlıurfa’da yapılacak her yatırımın hem yatırımcısına hem Şanlıurfa’ya hem de Türkiye’ye kazandıracağını sözlerine ekleyen Vali Küçük, Şanlıurfa’nın potansiyelinin yapılan yatırımlarla gün yüzüne çıkarılacağını kaydetti.

Öz-Ak Tesktil Yönetim Kurulu Başkan Vekili Urfi Akbalık ise açıklamasında yeterli desteğin sağlanması durumunda İstanbul’un tekstilini Şanlıurfa’ya taşımaya kararlı olduklarını dile getirdi. Karşılıklı fikir paylaşımlarının yaşandığı toplantı yaklaşık bir saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.