banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa Yapı – İnşaat ve Dekorasyon fuar açılışında yer isyanı VİDEO ve FOTOĞRAFLI

TÜMSİAD Şube Başkanlığı ve Start Fuarcılık işbirliğiyle organize edilen Yapı ve İnşaat Dekorasyon Fuarı eski 11 Nisan stadı alanında hizmete açıldı.

 

TÜMSİAD Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen Yapı ve İnşaat Dekorasyon Fuarı,  Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Belediyesi, Karaköprü Beldiyesi, ŞUTSO, Karacadağ Kalkınma Ajansı, İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin destekleri ile açıldı.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...


Eski 11 Nisan Stadı alanında dev çadırda düzenlenen fuara; Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkan Yardımcıları M. Fevzi Yücetepe, İbrahim Güllüoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, İbrahim Toru, Nusret Urmak, Cemil Çadak, İbrahim Keleşabdioğlu, Fevzi Demirkol, Müslüm Yanmaz, Abdurahman Kırıkçı, TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert, ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin, TÜMSİAD Şube Başkanı M. Sadık Sade, TKDK İl Koordinatörü Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Vakfı Şube Başkanı Dr. Süleyman Gök ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Start Fuarcılık adına konuşan Ülker Selvi; “Fuar alanının olmayışı ile ilk kez düzenlenen bu fuarda zoru başardık. Şanlıurfa’ya acilen fuar alanı lazım” dedi.

 

Daha sonra konuşan  TÜMSİAD Şube Başkanı M. Sadık Sade ise faur hazırlıklarını ve destek verenleri belirtti.

 

Dünyadaki fuar çalışmalarında yüzde bir payı bile alamayan bir ülke Türkiye olduğunu açıklayan TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert; “Dünyadaki fuar düzenlemelerde Çin birincidir. ABD ve Almanlar  sonradan geliyor. Türkiye ise yüzde bir bile değil. Bu payın için ise Şanlıurfa yok. Ortadoğu kapısı olan Şanlıurfa’ya acilen bu tür fuarların ve benzeri çalışmaların yapılması lazım” dedi.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcıları M. Fevzi Yücetepe ve ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin ise fuarın şanlıurfa’da açılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Vali Celalettin Güvenç ise Şanlıurfa’nın çok geliştiğini belirterek; “Türkiye gelişiyor ve değişiyor. Türkiye dünya ile rekabet etmeye ve oyunu kuralına göre oynamaya çalışıyor. Kapalı ekonomiden küresel ekonomiye geçiyor. Bu anlamda açılan bu fuar bunun somut bir örneğidir” dedi.

 

 

 

 

Yapılan açılış konuşmalarının ardından Start Fuarcılık Yetkilisi Musa Öztürk tarafından fuarda desteği geçen kuruluşlar plaketle ödüllendirildi. Daha sonra fuarın resmi açılışı Vali Celalettin Güvenç ve beraberindekilerin katılımıyla açıldı. Vali Güvenç ve kalabalık grup, fuarda bulunan yaklaşık 80 firmanın sergilediği yapı inşaat ve dekorasyon ile ilgili ürünlerin sergilendiği stantları gezdiler.

 

Fuarın 3 gün boyunca yapı ve dekorasyon meraklılarını misafir edecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.