banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber haber Haliliye

Şanlıurfa OSB Yönetimi Vali Tuna Başkanlığında Toplandı

 

Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde görevli personelle tek tek tanışan Vali Tuna; süren çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şanlıurfa sanayisinin kalkınmasının Şanlıurfa’nın topyekûn kalkınması anlamına geldiğini kaydeden Vali Tuna; bu sayede istihdam sorununun da önemli ölçüde çözüleceğini belirtti.

Genç bir nüfusa sahip Şanlıurfa’da, var olan tüm ekonomik potansiyelin katma değerinin Şanlıurfa sanayisiyle katlanacağını sözlerine ekleyen Vali Tuna: “Tarımın başkenti Şanlıurfa’da yetiştirilen, başta pamuk olmak üzere, tüm tarım ürünleri sanayi tesislerimizde işlenince ilimiz; ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlayacaktır. Ayrıca istihdam yaratarak gençlerimize iş sağlaması da sanayimizin ilimize sunacağı en önemli katkı olacaktır” dedi.

Ziyaretin ardından Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna başkanlığında yapılan Yönetim Kurulu Toplantısındaysa yönetim kurulunun gündemindeki konular görüşüldü. Toplantıya Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’yla birlikte; Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim İletmiş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.