banner2
Öne Çıkanlar FETÖ Nihat Çiftçi PKK Sanlıurfa haber

Gecikme zammı effedildi


Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Üyeleri bilgi aktarımı, önergeler 2015 Yılı Kesin hesapların incelenmek üzere Hesapları İnceleme Komisyonuna havalesi, Aralık 2015 ayı mizanının görüşülmesi, Aralık 2015 ayı faaliyetleri ile vefat eden, ticareti terk eden ve odaya olan aidat borçlarını yangın, sel, deprem ve benzeri tabiî afetler gibi iradesi dışında meydana gelen mücbir sebeplerden dolayı ödeme güçlüğü içinde olan üyelerin aidat borçlarına uygulanan gecikme zamlarının affı gündemiyle Meclis Başkanı İbrahim İletmiş Başkanlığında ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.
Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, yeni yıl dolayısıyla meclis üyelerinin yeni yılını kutladığı bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Meclis Başkanı İbrahim İletmiş’in açılış konuşmasının akabinde gündem maddeleri görüşüldü. Yapılan oylamayla ticareti terk eden ve meydana gelen mücbir sebeplerden dolayı ödeme güçlüğü içinde olan üyelerin aidat borçlarına uygulanan gecikme zamları üyelerin başvurusu kaydıyla affedilecek. Gündem maddelerinin görüşülmesi ve oylanması sonrasında Meclis Üyesi Abdurrahman Acı; üyeler ve KOSGEB ile ilgili, Yönetim Kurulu Üyesi Murat İmamoğlu da ŞUTSO ve Büyükşehir Belediyesi ortaklığında yapılacak olan Fuar Yeri ile ilgili imzalanan Protokol’ün detayları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
Gerçekleşen bilgi paylaşımlarının ardından Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ateş, 2015 Aralık Ayı faaliyetlerinin sunumunu gerçekleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.