banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlıurfa Ticaret Odası (ŞUTSO) seçime gidiyor

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) 29 meslek komitesi ve 80 meclis üyelerinin belirleneceği organ seçimleri, 30 Ekim 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ticaret Odası (ŞUTSO9 üyeleri 30 Ekim 2022 Pazar günü sandık başına gidecek. Seçimde, toplam 29 meslek komitesinde yer alacak meclis ve meslek komitesi üyeleri belirlenecek. ŞUTSO Organ Seçimleri 15 Temmuz Şehitleri Orta Okulu ile Hatice Gelener İlk Okulu’nda 09:00 - 17:00 saatleri arasında yapılacak.
Oy kullanma 30 Ekim 2022'de saat, 09:00 - 17:00 saatleri arasında Haliliye’de bulunan 15 Temmuz Şehitleri Orta Okulu ile Hatice Gelener İlk Okulu’nda organ seçimlerimizi gerçekleştirilecek. Seçim ile ilgili tüm detayları www.sutso.org.tr adresinden öğrenilebilecek.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.