banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

ŞANLIURFA TANITIM GÜNLERİ ÖNCESİ İŞ DÜNYASI İSTANBUL’DA BİR ARAYA GELDİ



Şanlıurfa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Adnan Şansal iftar programında hemşerileriyle buluştu. Sohbet havasında geçen programda, 2-5 Haziran'da Yenikapı etkinlik alanında yapılacak olan Şanlıurfa tanıtım günleri etkinlikleri konuşuldu.
Hacı Bozanoğlu restoranda düzenlenen iftar programında ayni zaman da 2-5 Haziran 2022 tarihlerinde İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek olan Şanlıurfa tanıtım günleri için lansman yapıldı.
İstanbul Şanlıurfa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen bu sene 1.’si gerçekleşecek olan ve Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçe belediyelerinin destek verdiği  “İstanbul 1. Şanlıurfa tanıtım Günleri” 2 – 5 Haziran 2022 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek olan organizasyon öncesi dernek Başkanı Adnan Şansal İstanbul’da yaşayan iş adamları ile bir araya geldi.
Tanıtım günleri öncesi düzenlenen programa Şanlıurfa Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Ali Rıza Küçükler, Hıdır Tepretoğlu, Ahmet İpar, İsmail Yılmaz, Mehmet Ali Fincan, Mehmet Uzunlar, Murat Bozanoğlu, Ali Bozanoğlu, Ahmet Bingöl, Atilla Üçkardeş, Nabi Kırmızı, Mehmet Canoğlu, Salih Güloğlu, Mahmut Şansal, Abdurrahman Döğücü, Şemsettin Dönücü, Dr. Ahmet Kösoğlu, Şahin Kırmızı, Atilla Üçkardeş, Uck Holding Ali Tuğbay, Cengiz Avcı, İsa İshâkoğlu, Sedat Oktay, Ali Ethemoğlu, Ethem Yasak, Ekrem Aydın, Mehmet Bahçıvan, Mehmet Ali Fincan, Ali Tuğbay, Cihan Şansal, Müslüm Kayacan, Nevzat Canoğlu, Erol Akyürek, Adnan Güven, Ali Tubay, Fehmi Aslan, Cuma Özcan katıldı. 
Hazırlanan sunumların izlenmesi sonrasında Başkan Adnan Şansal katılım gösteren tüm dostlarına teşekkürlerini sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.