banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yeni başkanı Mustafa Karadağ oldu

504 üyesinin bulunduğu oda 4 Mayıs tarihinde Dedeman Otel’de Genel Kurula gitti. Ardından 5 Mayısta mevcut başkan İ.Halil Akman ve Mustafa Karadağ’ın yarıştığı oda seçimi yapıldı. 

Karadağ’ın listesi üçte iki çoğunluğu elde ederek seçimi 21 oy farkla kazandı. Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMM ODASI) seçimler sonucuna göre  İ.Halil Akman koltuğunu Mustafa Karadağ’a bıraktı.

Başkan seçilen Mustafa Karadağ: "Öncelikle insani bir anlayışla, Ötekileştirmeden şeffaf bir yönetimle; Birlikte düşünen, müzakere eden bir vizyonla; Meslek ve meslektaşla kurumsal bir kimlikle;  Sen-ben-öteki olmadan hep birlikte bir oda olmak için ekibimle aday olduğunu" hatırlatarak yeni dönemin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlere hayırlı olsmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalın 5 yıl önce

.... mahsebeci ........................... sigorta ve vergi paralarını zimmetine geçirip siverek illçesinde büyük bi dolandırıcılık yapmaktadırlar diplomalarını kötüye kullanmaktalar gereginin yapılması siverek halkının mgduriyetinin giderilmesi diplomanın araştırılıp iptali edilmesi