banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Şanlıurfa MEM İle ŞURKAV Protokol İmzalandı

Proje kapsamında dezavantajlı bölgelerde eğitim gören öğrenciler, Şanlıurfa İlinde yer alan Göbeklitepe, Balıklıgöl, Ayn Zeliha Gölü, Eyüp Peygamber Makamı, Hz. İbrahim’in doğduğu mağara, Dergah Camii, Şanlıurfa Arkeoloji ve Mozaik Müzesi, Halepli Bahçe Mozaik Müzesi gibi kültürel öneme sahip yerler ve ören yerleri, milli ve manevi değerlere olan bağı güçlendirmek için de Şanlıurfa Şehitliğini ziyaret edecekler. 
20 Ocak 2020 tarihinde başlayacak olan proje, 18 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecek, Öğrencilerin ulaşım ve yemek giderleri protokol çerçevesinde ŞURKAV tarafından karşılanacaktır.
Proje kapsamında desteklerini esirgemeyen başta ŞURKAV Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Valimiz Abdullah Erin, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdulkadir Açar, Cevahir Asuman Yazmacı, Genel Sekreter Şükrü Üzümcü ve diğer yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimizi sunarız.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.