banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

Şanlıurfa Evlilik Hazırlıkları Fuarı’na Yoğun İlgi

Açılış kurdelasını Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve beraberindeki protokol yetkililerinin katılımıyla açılan Evlilik Hazırlıkları Mobilya Dekorasyon Fuarı, 18 Eylül Pazar gününe kadar açık kalacak. Evlilik hazırlığı yapan çiftlerin yoğun ilgi gösterdiği fuar, 10.30 ila 22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.


Us Fuar tarafından gerçekleştirilen Evlilik Hazırlıkları Mobilya Dekorasyon Fuarı, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Cannpolat, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek, Askon Şanlıurfa Başkanı Abdürrezzak Demir ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.


Us Fuar Genel Müdürü Ülker Selviler, tüm zorluklara rağmen Şanlıurfa’da ‘Evlilik Hazırlıkları’ fuarını açıyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Her yıl 15 bin çiftin dünya evine girdiği Şanlıurfa’da bu organizasyonu çok önemsiyoruz. Açılışından itibaren fuarımıza olan ilgiden memnunuz. Pazar gününe kadar binlerce ziyaretçiyi ağırlayacağımızı tahmin ediyoruz. Şanlıurfa ve bölgeden herkesi fuarımıza davet ediyoruz” dedi.

Şanlıurfa’da evliliğe adım atacak çiftleri ve bu sektöre ürün ve hizmet üreten işletmeleri bir araya getirerek etkili bir fuar organizasyonuna imza attıklarını anlatan Selviler, “Evlilik Hazırlıkları Mobilya Dekorasyon Fuarı’mızı her türlü zorluğa rağmen açıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerçekten büyük fedakarlıklarla gerçekleştirdiğimiz fuarın Şanlıurfamıza ve ilgili tüm sektörlere yararlı olmasını diliyorum. 18 Eylül Pazar gününe kadar açık kalacak fuarımız her gün 10.30 ila 22.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak. Şanlıurfa Berberler ve Kuaförler Odası Show ekibinin hünerlerini sergileme imkânı bulacağı fuarımız kapsamında birçok sürpriz etkinliğin de olduğunu buradan hatırlatmak istiyorum” dedi.

Selviler, Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek fuarda 17 Eylül Cumartesi saat 17.00’de Tuğba Özay konserinin olacağını kaydetti. Fuarda mobilya ve dekorasyon, beyaz eşya ve züccaciye, organizasyon, fotoğraf Stüdyoları gibi işletmeler yer alacak.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.