banner2
Öne Çıkanlar Kovancı Mahallesi Abdülkerim Gök İftar verdi Emir Preldzic 4 Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş

Urfa'da Faizsiz Krediye talep patlaması

 

Bu konu önceki gün Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Yönetim kurulunun Gap Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatiflerinin toplantısında ele alındı.

Konu hakkında görüşlerini açıklayan Gap Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi Başkanı İsmail Karacabey "Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun'a ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Hükümetimizin vermeye başladığı 30.000 TL faizsiz kredi için talep hayli fazladır. Plasman eksikliğinden dolayı talepleri karşılamakta zorluk çekiyoruz. Bu konuda Ankara ile görüşmelerimiz devam ediyor, bir an önce plasman çıkartarak üyelerimizin taleplerini yerine getirmenin gayretleri içindeyiz" dedi.

Toplantıya başkan yardımcıları M.Sabri Hanaz, Ahmet Oyan ve Hamut Kırboğa ile birlikte katılan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Odası Başkanı Mehmet Altun "Geçtiğimiz günlerde Gap Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifinin çok güzel bir genel kurul yapıldı. Kurulduğu günden beri başarılı hizmetler veren Sayın İsmail Karacabey ve ekibini yeniden seçildikleri için kutluyoruz. İnşaallah gelecekte daha da başarılı hizmetler vereceğine de inanıyoruz. Son dönemlerde talep yoğunluğu üzerine plasman yokluğundan dolayı üyelerimizin talep ettiği 30.000 TL faizsiz krediyi alamadıkları veya geç aldıkları için üyelerimizin sıkıntıları vardı, ayrıca bazı üyelerimiz kefil bulamama konusunda ve ipotek bulamama konusunda sıkıntıları vardı bu sıkıntıları sayın başkanımıza ilettik. Bu konuda çalışmalarının olduğunu bize belirttiler yakın zamanda çözüleceğine inanıyoruz. Biz Tekrar yeni seçilen başkanımızı ve ekibini tebrik ediyoruz ve başarılar diliyoruz" dedi .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.