banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

Şanlıurfa'da Sahte Altın Operasyonu: 5 kişi tutuklandı


Şanlıurfa merkez ile Bozova, Suruç ve Akçakale ilçelerinde sahte cumhuriyet altını üreten 20 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen 14 şüpheliden 5'i tutuklandı.9 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada,"KOM Şube Müdürlüğümüz görevlilerince Sahte Cumhuriyet altını suçuyla mücadeleye yönelik yürütülmekte olan çalışmalarda, 15.06.2021 günü ilimiz merkezi, Bozova, Suruç ve Akçakale ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda 14 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştı.

18.06.2021 günü işlemleri tamamlanarak adli Adli Mercilere sevk edilen şüphelilerden 9’u adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış olup, 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir."(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.