banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Şanlıurfa'da AB Standartlarında Tarımsal Üretim masya yatırıldı


Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) AB Bilgi Merkezi organizasyonuyla “AB Standartlarında Tarımsal Üretim ve Ticari Uygulamalar” etkinliği gerçekleştirildi.
Etkinliğe, Harran Üniversitesinden Dr. Öğr.Üyesi Fethiye Özberk, Dr. Öğr.Üyesi  Ebru Sakar, TKDK Proje Başvuru Birim Amiri Uzman Elif Sevindik  konuşmacı olarak katıldı.
Etkinlikte; Dr. Öğr. Üyesi Fethiye Özberk; 'Avrupa Birliği Sürecinin Tarım ve Kırsal Kalkınma Alanlarına Katkıları, AB Ortak Tarım Politikası ve Tarım ve  Kırsal Kalkınma konusunda AB Programlarının Hibe Proje Deneyimleri, Kısaca Proje Döngüsü yaklaşımı (PCM ) tanıtımları, Dr. Öğr.Üyesi  Ebru Sakar, AB standartlarında zeytinyağı üretiminde kalite kriterleri, TKDK Proje Başvuru Birim Amiri Uzman Elif Sevindik de AB standartlarındaki tarımsal üretime TKDK desteği, TKDK proje başvuru şartları, tarımsal üretimin AB standartlarına getirebilmenin Türkiye’ ye ticari getirileri ile ilgili detaylar paylaştı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.