banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odasının gündemi: HAL YASASI, E- Arşiv ve E-Fatura

Küçük esnafın yenilenme ve dijital gelişime ayak uydurmassı için girişimlerini sürdüren Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, Yeni Çıkarılacak olan "HAL YASASI" ve E- Arşiv ve E-Fatura hakkında ŞASEMKOM Başkanı ile masaya yatırdı. 

Altun: "ŞASEMKOM (Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları) Derneği Başkanlığına yeni seçilen Sayın Kemal Sezer ve Yönetim kurulunu Başkan Yardımcımız Fethi Kılıç, Yönetim kurulu üyelerimiz Hamut Kırboğa ve Ramazan Kızılelma ile birlikte makamında ziyaret ettik ve Hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Son günlerde gündemde olan Yeni Çıkarılacak olan "HAL YASASI" ve E- Arşiv ve E-Fatura konularını konuştuk.  Şahsım ve Yönetim kurulum adına Sayın Kemal Sezer'i ve yönetim kurulu üyelerini kutlar yeni görevlerinde başarılar dilerim. Aynı Esnafların Ayrı temsilcileri olsak da her zaman Üyelerimizin sorunları için omuz omuza el ele vererek birlikte mücadele edeceğiz ve üyelerimizin sorunlarını birlikte çözeceğiz" dedi.

ŞASEMKOM (Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları) Dernek Başkanı Kemal Sezer ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni hal yasası ile hal esnafının korunması ve küçük esnafın korunması için çalışacaklarını ifade etti. 

Ali Aslan / www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.