banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Tamircileri Sanat Esnaf Odası Odalar Birlik Başkanı Mehmet Şefik Bakay

Bakkallardan Urfa MÜSİAD’a ziyaret


Sivil toplum kuruluşları arasındaki birlik beraberlik, tanışma, kaynaşma ve diyalogların geliştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen ziyarette bir açıklama yapan Müsiad Şanlıurfa Şube başkanı Mehmet Çalışkan " Yeni yerimizde üyelerimize çok daha kaliteli hizmetler vermenin gayretleri içerisindeyiz, son dönemlerde üye sayımız baya arttı. Sayın Mehmet Altun'a ve yönetim kuruluna Derneğimize yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederim" dedi.
Daha sonra görüşlerini açıklayan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun "Sayın Mehmet Çalışkan'ı ve ekibini yürekten kutlarım, Şanlıurfa adına başarılı çalışmalar vermekteler, Şanlıurfa'mızın sorunları ile yakından ilgilenmekteler, bizler de Şanlıurfa'nın sorunlarının çözümü aşamasında bir araya gelmek, tanışmak, diyalogları geliştirmek amacıyla Müsiad'ı ziyaret ettik. İlgi ve alakalarından dolayı başta Başkan Sayın Mehmet Çalışkan ve Başkan yardımcısı sayın Sıtkı Aloğlu' na teşekkür ederiz" dedi.
Ziyarete Bakkallar ve Bayiler Odası Adına Başkan yardımcısı Hamut Kırboğa ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Nargülü de katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.