banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Sait Melik ŞUTSO başkan adaylığını açıkladı VİDEO

Bugün Otel El Ruha’da kurmayları Talat Akay ve Zeki Kurt ile birlkte basın toplantısı yaparak ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına adaylığını açıklayan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Sait Melik, “Şanlıurfa ve ülkenin içinde bulunduğu koşullar gereği, üyelerden gelen ciddi talepler üzerine bu dönem yönetim kurulu başkanlığı görevine aday olacağım” dedi.

Ülkemizin kritik bir dönemden geçtiğini belirten Melik, “Sosyal barışın sağlanması için ciddi bir görev üstlenen hükümetin yeni dönemde de dengelerin korunması ve devam etmesine destek olalım düşüncesiyle, Urfa’ya yakışır iddialı bir oda için aday oluyorum. Bundan dolayı da gurur duyuyorum. Vicdanen, ülkem ve şehrimiz için elini taşın altına koymak, sorumluluk almak gerektiğine inanan biriyim” diye ifade etti.


Melik, enerji ve tecrübelerini bu işte sonuna kadar kullanmaya istekli ve gönüllü olduğunu dile getirerek, “Bu sebeple de Ticaret Odası Meclis başkanlığına aday olma kararı aldım. Bu kararı alırken de akil insanlarla istişare ettim. Adımı Urfa Grubu koyduğumuz, şehrimizi benim gibi çok seven, şuanki Meclis üyesi arkadaşlarım ve meslektaşlarım ve mesleklerinde uzman sayılacak birikimleri olan yeni seçilecek birbirinden değerli üyelerle ortak hareket ediyoruz” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa’nın bölge ve ülke için yapılacak iş ve kat edilecek çok yol olduğunu sözlerine ekleyen Mehmet Sait Melik, Ülkemizin içinde bulunduğu çözüm süreci, Ticaret ve Sanayi Odası’nın geleceğinin problemlerinin çözümü için projeleri olduğunu kaydetti.

Melik, birinci ve ikinci organize sanayi bölgelerinin dolduğunu ve üçüncüsü için çalışmalara hemen başlayacaklarını vurgulayan Melik, “Bugüne kadar kimsenin üstünde düşünmediği Şanlıurfa Özel Gıda İhtisas Sanayi bölgesini kuracağız” dedi.

 


“Biz gelirsek, Şanlıurfa, GAP Bölgesi ve Türkiye kazanacak” diyen Melik, açıklamasında şunları konuştu; “Önemli olan bu sonuca giderken yaşanacak süreçtir. Esas amaç pastayı büyütmek, dilimleri paylaşmaktır. İnşallah Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odamız bizimle istenen düzeye ulaşır, Şanlıurfa iddialı bir il marka bir şehir olur. Allah nasip etmişse, hayırlısı olsun.”

Melik, 29 meslek grubundan 22’nci grup olarak seçime gideceklerini de kaydetti. Melik ayrıca, Bakan Faruk Çelik,  Vali Celalettin Güvenç ve Şanlıurfa milletvekillerine çalışmalarından dolayı övgüler yağdırdı.

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.