banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Safir Kolye Modelleri

Elmastan sonra en sert kristal olarak bilinen safir, kolyeler ile birleşerek kadınlar tarafından oldukça sık tercih edilen bu taş, safir kolye olarak kıyafetlerin tamamlanmasını sağlayarak hoş bir görüntü yaratıyor.  Safir yapısı gereği çok dayanıklıdır. Bunun yanında en değerli ve pahalı taşlardan biri olan safir, doğal yollar ile bulunması oldukça zaman almaktadır.

Asil ve büyüleyici bir etkiye sahip olan safir kolye ile bulunduğunuz atmosferi bir anda değiştirebilirsiniz. Böylelikle safir kolye takarak tüm dikkatleri üzerinizde hissedebilirsiniz. Mavinin en güzel tonlarından birine sahip olan safir taşı herhangi bir darbe karşısında hasar görmemektedir.

Safir Kolyelerin Kıyafetlerle Uyumu

Kolyeler, kadınların en sık tercih ettikleri takılardan biri olmasının yanında, günümüzde çok geniş bir modellere sahiptir. Özellikle gece davetlerinde pek çok kıyafet ile uyum içerisinde olan safir kolye takılarını tercihinize göre daha sade ya da daha gösterişli parçalardan oluşturabilirsiniz.

Pırlantalı, elmaslı, geometrik şekilli, kalp, damla, çiçek gibi birbirinden farklı şekillerden oluşan safir kolyelere zevkinize göre seçebilirsiniz. Safir kolyeleri https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-safir-kolye  adresinden satın alabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.