banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi MİLGEM Korvet Projesi Şifaiye Medresesi

Plaza Cam Temizliği

Plaza adı verilen iş yerleri, gün içerinde birçok insanı misafir etmektedir. Bu nedenle kısa zamanda hızlıca kirlenmektedir. Bu nedenle günümüzde hizmetine olan ilgi oldukça artmış durumdadır. Bu hizmet verilirken asansörlü özel sistemler kullanılmaktadır. Bu sayede tüm iş sağlığı ve güvenliği önlemleri alınmış olunmaktadır. Ortalama olarak bu hizmet 1 ile 6 saat kadar sürmektedir. Hizmet süresi tamamen plazanın büyüklüğü ile doğru orantılıdır.

Plaza Cam Temizliği Nasıl Yapılır?

Bu hizmetin yapılması iki kısma ayrılmaktadır. Bu kısımlar iç ve dış cam temizlikleridir. İlk olarak iç taraftan plaza cam temizliği yapılır. Bu aşama da plazanın her katında ki camlar titizlikle özel sıvı hijyen ürünleri ile temizlenir. Sonrasında ise özel sistemler kullanılarak dış temizlik gerçekleştirilir. Bu aşama yağmur izlerinin camlarda oluşmaması için özel koruyucu sıvılar kullanılmaktadır. Bu sayede temizlenen camların kullanım süresi oldukça uzun olmaktadır.

Plaza Cam Temizliği Fiyatları

Günümüzde en pahalı temizlik hizmetlerden birisi de plaza cam temizliği hizmetidir. Bu hizmetin fiyatları ise bazı etkenlere bağlı olarak değişmektedir. Bu etkenlerden en önemlisi ise cam boyutudur. Plazaların temizlenecek olan cam boyutu ne kadar fazla ise hizmetin fiyatları da o oranda yüksek olmaktadır.

Öte yandan bu temizlik; haftalık, aylık ve yıllık olarak 3 farklı zaman diliminde yapılmaktadır. Aylık ve haftalık plaza camı temizliklerinin fiyatları yıllık temizliğe oranla daha pahalı olmaktadır. Ayrıca haftalık temizlik planın alınması durumunda ek indirimlerde yapılmaktadır. sayfasında beklentinizi karşılayan bir hizmet alabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.