banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Piazza AVM'den duyarlılık VİDEO

 

2014 moda trendleri Şebnem Schaefer ve bir kaç mankenin katılımıyla Göbeklitepe’nin gizemi defilesi düzenledi.

Piazza AVM tarafından bir hafta önce Şanlıurfa billboardlarda Şebnem Schaefer, bir grup mankenle gerçekleştireceği Göbeklitepe’nin gizemi  defilenin ardından buz pistinde özel bir gösteri de sunacaktı.

Ancak, Peygamberler kentinde düzenlenecek olan defilenin peygamberlerin kentine yakışmayacağı ve duyarlı vatandaşları inciteceğini ifade eden tepkiler geldi.

Sitemizde yayınlanan haber (OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ) ve Yazarımız H. İbrahim Geylan'ın yazısı (YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ) üzerine Piazza AVM duarlı davranarak defileyi Urfa yöresel kıyafetlerle düzenledi.

Şanlıurfa'nın yöresel kıyafetleri ile düzenlenen defileye ilgi olurken, Şebnem Schaefer ve bir grup manken daha önce hazırlanmış Çiğköfteyi tadına baktı ardından  AVM için hazırlanmış pastayı kestiler.

Bazı vatandaşlar; "Peygamblerler şehrinde hassas davranan Piazza AVM'ye teşekkür ediyoruz" diyerek duarlı davranan mağaza yöneticilerini tebrik ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.