banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Pegasus'tan 10 bin kişiye hediye bilet

Üstelik biletlerini flypgs.com’dan 31 Ağustos’a kadar “Avantaj Paket” veya “Ekstra Paket” olarak satın alan misafirler arasında yapılacak çekilişle 10 bin şanslı misafir hediye bilet sahibi olacak.

 

Misafirlerine seyahatlerini diledikleri gibi kişiselleştirme imkanı veren Pegasus Hava Yolları, 2013 yılının sonunda dünyada az sayıda hava yolunun uyguladığı, Türkiye’de ise bir ilk olan “Akıllı Uçuş Paketleri”yle misafirlerine en çok tercih edilen ekstra bagaj, koltuk seçimi ve ikram hizmetlerini bir arada % 50’ye varan indirimlerle sunmaya başladı.

 

Uçuş deneyimlerini “Avantaj Paket” veya “Ekstra Paket” ile zenginleştirecek olan misafirler, paketler kapsamında en çok tercih edilen hizmetleri indirimli kullanırken, biletlerini Ağustos ayının sonuna kadar flypgs.com’dan bu paketlerle aldıkları takdirde 10.000 hediye biletten birini kazanma fırsatı da bulacak.

 

Çekilişle belirlenecek olan talihliler, 10 Eylül’de flypgs.com sitesinden duyurulacak. Talihliler, Pegasus’un yurt içindeki 30 uçuş noktasında ve Kıbrıs uçuşlarında geçerli olacak tek yön hediye biletlerini 1 Ekim – 31 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleştirecekleri uçuşlarda kullanabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.