banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Peeling Kullanmanın Faydaları

Cilt yüzeyindeki gözenekler zamanla makyaj kalıntıları, ter ve kirle birlikte tıkanmakta ve cildin nefes alması zorlaşmaktadır. Tıkalı gözenekler cildin ışıltısını azaltmakta ve cildin beslenmesini güçleştirmektedir. Peeling cildin üst yüzeyindeki tıkalı gözeneklerin cildi besleyici ürünlerle açılması ve yüzeydeki ölü derinin yenilenmesi olarak tanımlanabilir. Sıradan cilt temizleyicilerinden farklı olarak içerisindeki mikro ölçekteki zerreciklerle tıkalı gözeneklere nüfus etmekte olan peeling ürünleri aynı zamanda cildi besleyerek daha parlak bir cilt ortaya çıkarmaktadır.

Peeling Uygulanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Birçok kozmetik markası peeling ürünlerine yer vermiştir ürün yelpazelerinde. Lisanslı peeling ürünlerinin ambalajlarında ürünün nasıl uygulanacağına dair talimatlara yer verilmektedir. Öncelikle peeling uygulanacak cildin temiz olması ve makyajsız olması oldukça önemlidir. Aksi takdirde peelingden beklenen verim düşecektir. Uygulama sonrası tonik ve nemlendirici kullanılması faydalı olacaktır. Peeling uygulamasından sonra güneşe çıkmamaya özen gösterilmelidir güneş lekelerinden korunmak gerekçesiyle.

En Çok Tercih Edilen Markalar

Garnier, Sebamed, Diadermine, Loreal, Neutrogena, Clear&Clear kullanıcıların en çok tercih ettiği peeling markalarıdır. Her cilt yapısına uygun peeling ürünleri mevcut olup online mağazada güvenle temin edilebilmektedirler. https://www.cosmetica.com.tr/yuz-temizleyiciler/ sayfası çok sayıda temizleyiciyi beğeninize sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.