banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Panik Havası oluşturanlara inat satışlara kota koymayan da var

Aydın’da bir zincir market, artan yağ fiyatlarına karşı panik havası oluşturmak isteyen fırsatçılara prim vermedi. Zincir market yaptığı açıklamada yeterli miktarda yağ olduğunu söyleyerek satışlara kota vermeyeceğini vurguladı.

Rusya-Ukrayna arasında devam eden savaş nedeniyle yağ stoklarının azalacağı iddiası vatandaşları endişelendirdi. Yağ ve diğer temel gıda maddelerine zam geleceğini düşünerek paniğe kapılan vatandaşlar marketlere akın etti.

FIRSATÇILAR HAREKETE GEÇTİ

Marketlerin önünde oluşan uzun kuyruklar fırsatçıların ekmeğine yağ sürdü. Bazı marketlerde yağ satışı 1 adetle sınırlandırıldı.

“İZDİHAMA GEREK YOK”

Aydın’da ise bir zincir market yaptığı paylaşımla vatandaşın yüreğine su serpti. Zamlar nedeniyle kaos oluşturmak isteyenlere inat zincir market vatandaşların içinin rahat olmasını söyledi. Yeterli miktarda yağ olduğunu belirten market, “İzdihama gerek yok, yağ da var, un da var, şeker de var” diyerek, ürünlerin satışlarında kota olmadığını vurguladı.


KAYNAK: MANŞETAYDIN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.