banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Pandora Similatör 7D için Bayilik Veriyor

1998 yılından itibaren özellikle okullara eğitici animasyon filmleri, etkileşimli eğitim yazılımları ve elektronik yayınlar üretip Hayal Gücü Ltd. Şti. 2004 yılında Pandora Simulator’ u kurduklarını ve ürettiği 7D Sinema Sistemleri ile birlikte daha önce eğitim konusunda üstlendikleri görevi eğlence boyutuna taşıyan Pandora Simulator 7D Sinema sistemleri için bayilik veriyor.

kullanılan yazılım programlarından, mekanik tasarıma kadar tüm ürün grubunun %100 yerli üretimi olduğunu belirten Pandora Simulator Satış Müdürü Sn. Alp Karşın, 7D sinema sistemleriyle Türkiye’ deki ilk hareketli sinema sistemi üreticisi olma özelliğini taşıdıklarını sözlerine ekledi. Ayrıca oluşabilecek aksaklıklarda yurt dışından hiçbir parça desteği almadığı için bu aksaklıkları çok kısa sürede çözümleyebildiklerini vurgulayan Alp Karşın bu konunun işletme süresi boyunca yatırımcıların dikkat etmesi gereken en önemli unsurlardan biri olduğuna dikkat çekerek sözlerine şöyle devam etti;
^”2010 yılında satışa sunulan Pandora Simulator, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere düzenlenen tüm eğlence ve atraksiyon fuarlarına katılarak, edindiğimiz tecrübe ve deneyimi yatırımcılar ile paylaşmaktadır. Kısa sürede 32 şube sayısına ulaşarak kendi sektörümüzdeki maximum büyümeyi gerçekleştiren firma unvanına sahibiz.
Pandora Simülatör olarak, sadece makine satışı yapan bir firmanın dışında bu satışın öncesinde ve satış sonrasında verdiğimiz hizmet ve desteklerle oldukça ön plana çıktık. Örnek olarak yatırımcıya bölge neresi olursa olsun yapılan Ar-Ge sonucuna göre AVM veya hareketli caddeler olmak şartı ile lokasyon tespiti ve kiralama aşamasında destek olmaktayız. Kiralama yapılan alanın 3 boyutlu mimari çizimleri ve projelendirmelerini de ücretsiz yapan Pandora Simulator arzu eden yatırımcılara personel bulumu da gerçekleştirmekte ve bu personellere tüm eğitimlerini hassasiyetle vermektedir^ diyen Alp Karşın satış sonrasında 7D Sinema Sisteminin tüm unsurlarına 2 yıl garanti verdiklerini belirterek ürettikleri 7D Sinema Sistemlerine olan güvenlerini kanıtlamıştır. Hareketli Sinema sektöründeki önemli unsurları sıralayan Alp Karşın sözlerine, ^Pandora Simulator, sanal gerçekliği artırmak için gerekli olan efektlerin tamamını kullanmaktadır. Bu efektler; Yağmur, rüzgâr, sis, kar, baloncuk, ışık ve titreşim olarak sıralanmakta ve salonlara uygulanmaktadır. Yapılan Ar-Ge ler ışığında yeni efektler üzerine bazı çalışmalar yapan Pandora Simulator, eklenmesi muhtemel efektleri çok kısa sürede salonlara entegre edebilmektedir. ^ diyerek devam etti.Pandora Simulator satış müdürü Alp Karşın’a cirosal bilgileri sorduğumuzda ^Bilindiği gibi 2010 yılından beri Türkiye’ de yapılan araştırmalarda her yıl en karlı 5 yatırım aracından biri seçilen 7D sinema sistemleri oldukça kazançlı bir iş fikridir. Pandora Simulator’ olarak 32 şube sayımıza baktığımızda minimum cironun 14.000 TL maximum cironun ise 65.000 TL olduğu görülmektedir. Bu yatırımın işletme sürecindeki aylık maliyetleri personel,kira ve elektrik olmaktadır.Bu maliyetler salon başına ortalama 4500 TL dir.Ortalama film seansları 4 dakika olarak hesapladığımızda 1 saatlik ciro yaklaşık 240TL dir.Seans ücreti ve koltuk adedi arttıkça 1 saatlik ciro daha da artabilir” sözleriyle sektördeki kazanç tablosundan bahsederek yatırımcıları bu sektörde yatırım yapmaya davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.