banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Otobüsten çıkan define satlığa çıktı
Aralarında 22 ayar bileziklerin, Ata Lira, Reşat Altını, yüzük, küpe, künye, yarım ve çeyrek altınların bulunduğu “kayıp takı grubu” 54 bin 50 TL’ye alıcı buldu. 1225 adet saate ise alıcı çıkmadı.



İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, toplu taşıma araçlarında bulunan ve sahibi çıkmayan altın ve ziynet eşyaları için satış ihalesi düzenledi. 22 ayar muhtelif bilezik, 2 adet Ata Lira, 1 adet ziynet Ata, 2 adet Reşat altın, 3 adet yarım altın, 19 adet çeyrek altın, 580 gram ağırlığında 14 ayar muhtelif yüzük ve zincir, 55 gram ağırlığında 8 ayar küpe, yüzük, kolye ucu, 12,5 gram ağırlığında 22 ayar bilezik, 57,4 gram ağırlığında 14 ayar muhtelif künye, yüzük ve 1 adet 40 gram ağırlığında maşallah altını, kapalı zarf teklif usulü ile tahmini bedelden artış yapılmak üzere ihaleye konuldu. İlk teklif 52 bin 966 TL, ikinci teklif ise 53 bin 500 TL olarak gerçekleşti. Üçüncü teklif sonunda otobüste unutulan altın ve ziynet eşyaları 54 bin 50 TL’ye satıldı.



Saatlere alıcı çıkmadı

Aynı şekilde satışa sunulan 1225 adet saate ise alıcı çıkmadı. Aralarında antika değeri taşıyanların, altın kaplamalı olanların, hatta ambalajı dahi açılmayan parçaların bulunduğu saatler, tekrar depolara kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.