banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Okulda süt dağıtımı sürüyor

Girdiği bir sınıfta öğrencilerle sohbet eden Vali Güvenç, dersin İngilizce olması üzerine öğrencilerin kendilerini İngilizce olarak tanıtmalarını istedi Sütün önemine değinen Vali Güvenç, çocukların bu konuda bilinçli olmasından dolayı kendilerini kutladı. Öğrencilerle bir süre daha sohbet eden Vali Güvenç, dağıtılan sütlerin hepsinin içilmesi sözünü aldıktan sonra öğrencilere sütlerini dağıttı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Milli eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği çocuklara süt dağıtmaya başladıklarını ifade eden Vali Güvenç, uygulamanın devam edeceğini kaydetti. Vali Güvenç’e, Vali Yardımcısı Erdoğan Kanyılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mahmut Ökten eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.