banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Naksan, Bahçelievlerde Royal – Piere Cardin halı mağazası açtı

Açılış töreninde Vali Güvenç’in yanı sıra Nakıboğlu Holding Temsilcisi Taner Nakıboğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın ve Emin İzol katıldı.

Kurdele kesiminin ardından mağazayı gezen Vali Güvenç, firma yöneticisinden bilgi aldı. Daha sonra bir değerlendirme yapan Vali Güvenç, “Nakıboğlu Ailesinin sahip olduğu Naksan Holding bölgemizde ve Türkiye’de tanımayan yok. Tüm sektör tarafları biliyorlar. Royal- Piere Cardin olarak da ilimizde bir Showroom mağazası açtılar. Hayırlı bir haber verdiler bunun ikincisi Viranşehir’de aynı zamanda Siverek’te üçüncüsü ve dördüncüsü takip edecek dediler. Ben kendilerini buraya üretim yapmak üzere de davet ettim. Nakıboğlu ailesinin değerli temsilcisi Taner kardeşimizde burada hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Şanlıurfa’da mağaza açtıklarından dolayı mutluluğunu dile getiren Nakıboğlu Holding Temsilcisi Taner Nakıboğlu ise, “Valimizin ve Belediye başkanlarımızın açılışa gelerek şeref vermelerinden dolayı çok mutlu olduk. Valimizin dediği gibi en az iki üç mağaza açacağız. Şanlıurfa’da organizede yatırım yapma ile ilgilide çalışmalarına başlayacağız.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.