banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Müteahhitlerden Eğilmez'e; SGK teşvikleri devam etsin

Şanlıurfa İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Önal ve yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’i ziyaret ederek SGK Primi İşveren ve İşçi Hissesi Payı desteklerinin sürmesini istedi.

 

Hükümetin Yeni Teşvik Sistemine göre oluşturulan 6. Bölgede yer almasından dolayı Şanlıurfa’nın cazibe merkezi haline geldiğini belirten İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “SGK Primi İşveren ve İşçi Hissesi Payı desteklerinin yatırımın uygulama döneminde faydalanılmasını sağlayacak gerekli düzenlemelerinin yapılması hususunda hükümetimiz gerekli çalışmayı yapacaktır. Müteahhitlerin talebini ilgili bakanlıklara ulaştıracağız” dedi.

 

Ziyaretin olumlu geçtiğini belirten Şanlıurfa İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Önal ise SGK teşvikinin sürmesini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.