banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

MÜSİAD'dan Tatlıses'e şoke eden yanıt!

Sanatçı İbrahim Tatlıses, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'ne (MÜSİAD) üye olmak için başvuruda bulundu.

Dünya Gazetesi'nin haberine göre  yaklaşık 3 ay önce formları doldurarak üyelik için gereken "MÜSİAD üyesi 2 kişinin referansını da" alan Tatlıses, Derneğin Genel Merkezi'ne başvurdu.

Mali durumu gerekçe gösterilerek Tatlıses'in MÜSİAD'a üyeliğinin Üye Komisyonu tarafından kabul edilmediği kendisine bildirilse de, gerçekte, Tatlıses'in MÜSİAD'ın üye profiline uygun olmadığı için başvurusunun kabul görmediği öğrenildi.

İbrahim Tatlıses, sanatçı kimliğinin yanı sıra çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren bir holdingin de patronu. Tatlıses Grubu gıda, tekstil, medya ve turizm alanlarında faaliyet gösteriyor.

2011'de İstanbul'da bir televizyon programı çıkışı silahlı saldırıya uğrayan sanatçı, Almanya’da tedavisi devam ederken, son genel seçimlerde milletvekilliği için Şanlıurfa'dan aday adaylığı müracaatında bulunmasına karşın AK Parti tarafından aday gösterilmemişti. Avukatı aracılığıyla Şanlıurfa’dan bağımsız milletvekili adaylığı müracaatında bulunan Tatlıses, daha sonra bu adaylığını da geri çekmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.