banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci

Mısırlı İşadamı Şanlıurfa'da

Makamında heyetle bir süre sohbet ettikten sonra Organize Sanayi Bölgesine geçen Vali Güvenç, beraberindeki heyetle birlikte burada dokuma işleme tesislerini gezdirdi. Tesis gezisinin ardından Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Remzi İnal, OSB yerleşkesinde, Mısırlı yatırımcıya yer tahsisi yapılabilecek alanlar gösterdi.

 

Vali Celalettin Güvenç, Mısır’ın ünlü halı markalarından birinin Şanlıurfa’da yatırım arayışında bulunmasının sevindirici bir gelişme olduğuna değinerek, kendilerinin de işadamı ile yakından ilgilenerek OSB’de incelemede bulunduklarını söyledi. Vali Güvenç, Mısırlı işadamı Amr Ketat’a Türkiye’nin ve Şanlıurfa’nın potansiyellerini anlattıklarını kaydederek, Şanlıurfa’nın sanayi alanında büyük bir ilerleme kaydetmeye devam ettiğini söyledi.

 

Mısırlı yatırımcı Amr Ketat ise Şanlıurfa’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şanlıurfalılar tarafından çok sıcak karşılandığını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.