banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan

Mini Fırın Her Yerde

Her mutfak geniş değildir. Küçük olan mutfaklar için mini fırın çok büyük bir ihtiyaçtır. Geniş ebatlardaki fırınlar mutfaktaki alanı sınırlandırdığı için tercih edilmez. Ebatları diğerlerine göre küçük olan fırınların iç hacimleri gayet büyüktür. Büyük iç hacimle bir kişiye de 10 kişiye de yemek yapabilirsiniz. Pişirme performansı oldukça yüksektir. Deniz ürünlerini, kırmızı eti, beyaz eti, tatlıları, hamur işlerini güvenli bir şekilde pişirebilirsiniz.

Neden Mini Fırın?

Mutfak cihazlarını alırken genel olarak bakılan belli özellikler vardır. Son zamanlarda enerji tasarruf sınıfına daha fazla dikkat edilir. Daha az enerji kullanması aile ekonomisine katkı sağlamaktadır. Mini fırın modelleri genel olarak yüksek seviyede enerji tasarrufu sağlamaktadır. Mutfak dekorasyonuna uyması ve zevklere hitap edebilmesi için farklı renk seçenekleri sunulmaktadır. Siyah, beyaz ve gri en çok tercih edilen renklerdir. Fuşya, pembe, kırmızı gibi renkleri de bulabilirsiniz.

Mini Fırın Çeşitleri

İç hacimleri mini fırın modeline göre değişmektedir. Genel olarak iç hacimleri 20 litredir. 40 litre olan modeller de vardır. Ailenizin genişliğine ve misafirlerinizi dikkate alarak model tercihi yapabilirsiniz. 5 veya daha farklı seviyelerde pişirme fonksiyonu ve iç aydınlatma lambası bütün ürünlerde vardır. Zaman ayarı, uyarı zili yanmalara karşı alınan tedbirlerdir. Dayanıklı, kaliteli ürünlerimize https://www.kumtel.com/mini-midi-firin adresinden ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.