banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Mersin'de su borçları yeniden yapılandırıyor

MERSİN - Mersin Su ve Kanalizasyon İşletmesi Genel Müdürlüğü (MESKİ), Torba Yasa ile birlikte su borçlarında yeniden yapılandırma dönemi başlattı. Çıkan yasa ile birlikte su abonelerine büyük kolayların sağlandığı ifade edildi.

Kanun hakkında açıklamalarda bulunan MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak ‘’Kanun kapsamında, İdaremiz birimlerine müracaat edilmesi halinde 30 Nisan 2014 tarihi öncesi borçlarınız yeniden yapılandırılacaktır. Yapılandırılmış borçlar istenilirse 18, 24, 30 ve 36 ay taksitle de ödenebilecektir. Yapılandırmaya müracaat edilmesi ve taksitlerin düzenli ödenmesi halinde herhangi bir haciz işlemi ile karşılaşılmayacaktır. Başvuruda bulunan abonelerimize ödemelerde nakit ödeme yapmanın yanı sıra kredi kartıyla da ödeme yapma seçeneği sunulmuştur’’ şeklinde konuştu.

Abonelerin, 6552 sayılı Kanundan yararlanarak borçlarını yeniden yapılandırmak için en yakın MESKİ hizmet noktalarına müracaat etmesinin yeterli olacağının altını çizen Aybak, “Kanunun getirdiği fırsattan yararlanmak için abonelerimizin abone numaraları ve kimlikleriyle birlikte başvurmaları gerekmektedir. Kanunun getirdiği bu imkânlardan yararlanmak için son başvuru süresinin 01 Aralık 2014 tarihi mesai saati bitimi olduğunu hatırlatır, kanunla getirilen imkânlardan yararlanmak isteyen abonelerimizin sorun yaşamamaları için işlemlerini son günlere bırakmamalarını önemle rica ederim.”dedi. (Osman Öksüz-İLKHA)
 






Anahtar Kelimeler:
BorçSuMardinMesk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.