banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haberleri

Zeytinyağını Merdiven altında imal ediyorlar- zabıta baskın yaptı

Gaziantep’in Şahinbey Belediyesine bağlı zabıta ekipleri Perilikaya semtinde tuvaletle iç içe olan bir depoya yapılan baskında zeytinyağı üretimi yapıldığı tespit edildi.


Gaziantep’in Şahinbey Belediyesine bağlı zabıta ekipleri Perilikaya semtinde tuvaletle iç içe olan bir depoya yapılan baskında zeytinyağı üretimi yapıldığı tespit edildii. Baskında tüketime elverişli olmayan ürünlere el konuldu.

Merdiven altı imalathane olarak kullanılan depoya düzenlenen baskında tuvaletin bulunduğu yerde zeytinyağı, salça, tahin ve baharat üretimi yapıldığı ortaya çıktı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşın sağlığı ile oynanmasına asla izin vermeyeceklerini söyledi.

Tahmazoğlu, “Biz vatandaşlarımıza hizmet için varız. Onlara sadece ev, asfalt, yol ve kaldırım yapımı hizmeti vermiyoruz. Bizim için vatandaşlarımızın sağlığı önemlidir. Zabıta ekiplerimiz hijyenik olmayan işyerlerini ve ürünleri sürekli olarak denetliyorlar. Merdiven altı işletmelerle her zaman mücadele edeceğiz. Bu konuda kesinlikle taviz vermeyeceğiz.” dedi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.