banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Kubat, son kongrede yeniden başkan

Divan başkanlığını Türkiye yol iş Genel Başkanı Ramazan Ağar, Türkiye yol iş sendikası genel sekreteri Tevfik özçelik, Türkiye Yol İş Sendika Genel Eğitim Sekreteri Ahmet Kılıç,katip üye ise Ömer Özden ve Abdulkadir Artış yaptı.

 

Seçime tek liste halinde gidildi.Mevcut Başkan  Emin Kubat 111 delegenin  oylarını alarak tekrar başkan seçildi.Türkiye yol iş sendikası Şanlıurfa 1 nolu şubesi 6 olağan genel kuruluna Türkiye yol iş sendikası genel başkanı Ramazan Ağar,Genel başkan yardımcısı İsmet Tan,Genel başkan yardımcısı Bekir Avcı,Genel sekreter Tevfik Özçelik,Genel mali sekreter Yusuf Doğan,Genel teşkilatlandırma sekreteri Mehmet Yolasığmazoğlu,Genel egitim sekreteri Ahmet kılıç,Genel mevzuat sekreteri Recep Karakaşlı ve diger illerden gelen şube başkanları katıldı.

 

Yol iş sendikası başkanı Emin Kubat yaptığı açıklamada; “Şanlıurfa 1 nolu şubemizin 6.olağan genel kurulumuzun işçi sınıfına sendikal harekete emekçi camiasına hayırlara vesile olmasını cenabı Allahtan temenni ediyorum. Bilindiği özeri il özel idarelerinin kapatılarak personellerin büyükşehir belediyesine nakledilmesine ilişkin bir döneme girmek üzeriyiz, konuyla ilgili olarak genel merkezimiz yasanın iptalı için dava açmış ancak akabinde belediye geçişi halinde oluşacak pozisyonlar için sendika olarak tüm alt yapı çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız. Ayrıca değinebilecek birçok husus hepimizce bilinmektedir. bizim sözün eylemin ve icraatın temsilcileri hiç kimsenin kuşkusunun olmamasının belirterek sözlerime burada noktalamak istiyorum. Kongremizin Şanlıurfa’mıza yol işe, türk işe, emek sınıfına kazanımlar ve hayırlar getirmesini diliyorum katılımınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

TÜRKİYE YOL İŞ SENDİKASI ŞANLIURFA 1 NOLU ŞUBESİ YÖNETİMİ

 

1 Emin Kubat  Şube başkanı

 

2 Ömer Şıtıl şube genel sekreteri

 

3 Mehmet Aksoy şube mali sekreteri

 

4 Zeynal toprak şube teşkilatlandırma sekreteri

 

5 Necmettin Kızılelma şube egitim sekreteri

 

 

DENETLEME KURULU

 

1 Mehmet Kılınç

 

2 Mahmut Nacak

 

3 M. Emin Müdüroğlu

 

 

DİSİPLİN KURULU

 

1 Emine Yalçın,

2Nurettin Çoşkun,

3 İbrahim Yıldırım

4 Hanifi Vural

5 Mehmet Çevik

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.