banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Kol Saatleri Erkek Modellerindeki Yeni Trendler

Erkeklerin en çok taktığı takılardan olan kol saatleri oldukça geniş ürün çeşitliliğine sahiptir. Değişik malzemelerden tasarlanan kol saatleri erkek modelleri erkeklerin spor, günlük ve özel gün ve davetlerde sıklıkla tercih edilir. Farklı renkteki plastik kayışlı erkek kol saati modelleri spora giderken ve hafta sonu kombinlerinde erkeklere relax bir görünüm kazandırır.

Gümüş ve gold rengi kasalı erkek kol saati modelleri erkeklerin iş yeri ve ofis kombinlerinin tamamlayıcısı olarak erkeklere maskülen bir şıklık katar. Gümüş rengi metal seven erkeklerin en gözde saatleri arasında yer alan çelik bileklikli ve kadranlı kol saatleri erkek modelleri günlük kombinlerde sıkça kullanılır.

Son moda trendlerine giren hasır detaylı desenler kol saati tasarımlarında da yer almaktadır. Siyah zeminde turuncu, yeşil, kırmızı ve beyaz desenli animal print kayışlı erkek kol saati modelleri birçok erkek tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

En Çok Tercih Edilen Erkek Kol Saati Renkleri

Erkeklerin en çok tercih ettiği kol saati renkleri arasında siyah başta olmak üzere gümüş, turkuaz, yeşil, antrasit, beyaz ve gold tonları gelir. Farklı tarz kombinlerde sıkça kullanılan animal print karışık renk tonlarındaki kol saatleri erkek modelleri de trend saatler arasındadır. Farklı tasarımlı ve kaliteli erkek kol saati modellerini https://www.welderwatch.com/tr/erkek-saat/ web sitesinden inceleyip uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.