banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Karaköprü’de Beyaz Saray Ocakbaşı restaurantı açıldı

Beyaz Saray Restaurant’ın açılışını Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Kaçak kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştirdiler.

 

Açılışa Şanlıurfa Vali Yardımcısı Soner Zeybek, Şanlıurfa Vali Yardımcısı, Aylin Kırcı Duman, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, İş Adamı Ferzan Altun, İş Adamı İbrahim Aslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Beyaz saray restaurantta açılıştan sonra gelen davetli misafirlere kuzu içi pilav ve tatlı  ikram edildi.

 

Hijyene önem vereceklerini belirten İşletme sahibi Mahmut Bitken; “Beyaz saray ocakbaşının  lezzetlerini Şanlıurfa’lılara sunacağız, kentimizde iş istihdamını gidermek ve en önemlisi hijyen, farklı lezzeti olan ailelerin rahatlıkla gelebileceği bir marka oluşturmak amacındayız. Buraya gelen bütün misafirlerimize çok teşekkür ediyorum ayrıca vali yardımcılarımıza ve belediye başkanlarına ve yardımcılarına çok teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Karaköprü belediye başkanı Nihat Çiftçi ise öncelikle burada işletme sahibine emeği geçen herkesi kutluyorum ve  hayırlı olsun” dedi.

 

Şanlıurfa Vali yardımcısı Aylin Kırcı Duman; “Şanlıurfa artık bölgenin yıldızı oluyor. Her gün yeni bir işletme ve iş yeri faaliyete giriyor, bu tür işletmelerin faaliyete açılmasın işsizliğinde önüne geçmektedir, bu güzel ve nezih ortamı faaliyete geçirenleri kutluyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.