banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Karaköprü'de yöresel ürünler fuarı açıldı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Amfi tiyatro alanında yöresel ürünler fuarının açılışını gerçekleştirdi.

Açılış törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde konuşan Başkan Metin Baydilli, “Bu çadırda Türkiye'nin her yerinden yöresel ürünler sergileniyor ve vatandaşlara sunuluyor. Vatandaşlarımız da buradan istedikleri ürüne ulaşabiliyorve satın alıyor. Ben bu organizasyonu yapan arkadaşları tebrik ediyorum vatandaşa güzel bir hizmet olmuş. Vatandaşlarımıza hayırlı alışverişler diliyorum" diye konuştu.

Fuarın açılışının ardından Başkan Metin Baydilli ve beraberindekiler, fuarda stantları gezerek alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Öte yandan Şenevler Mahallesi Amfi meydanında kurulan Yöresel Ürünler fuarının 18 Şubat’a kadar açık kalacağı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.