banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'den Binali Yıldırım'a Teşekkür

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ekim ayı belediye meclis toplantısının ilk oturumuna katıldı. Meclise başkanlık eden Başkan Baydilli meclis oturumu öncesi bir açıklama yaparak geçtiğimiz günlerde kendi davetlisi olarak Şanlıurfa'ya gelen ve fıstık hasadına katılan son Başbakan Binali Yıldırım'a ziyaretleri ve destekleri için teşekkür etti.

Yıldırım'ın Şanlıurfa ziyaretinin ve Urfa için ekonomik anlamda çok önemli bir değer olan fıstık hasadına katılmasıyla Urfa fıstığı vurgusunu yapmasının çok önemli olduğunu kaydeden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Yıldırım'ın ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını ifade etti.

Başkan Baydilli, "Sayın Başbakanımız davetimiz üzerine Şanlıurfa'ya geldi ve Urfa için çok önemli maddi değeri olan Urfa fıstığına vurgu yapması bizim için çok değerlidir. Göbeklitepe'ye yaptıkları ziyaret, valilik ile birlikte büyükşehir belediyesi ve bize yaptıkları ziyaretlerle Şanlıurfa'ya vermiş olduğu değeri gösteren Başbakanımıza Şanlıurfa adına şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Başkan Baydilli pandemi döneminde Şanlıurfa'daki vaka sayılarıyla ilgili de bir açıklama yaparken, Urfa'da vaka sayısının kötü durumdan daha iyiye gittiğinin altını çizdi. Başkan Baydilli vaka sayısındaki azalmada alınan önlemler ve denetimlerin etkili olduğunu dile getirdi.

Karaköprü Belediyesi Ekim ayı Meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.