banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Kapşonlu Sweatshirt Tarzını Sevenlere Özel Kreasyonlar

Spor giyim denilince akla gelen son derece basic ürünler bulunuyor. Bunların en başında da nerede ise tüm mevsimlerde giyilebilen, kadın erkek genç yaşlı herkesin vazgeçilmezleri arasında yer alan sweatshirtler ilk sırada geliyor. Bu noktada da insanların karşısına iki temel alt model çıkıyor. Bunlardan bir tanesi kapşonlu sweatshirt modelleridir. Bir diğer ise Türkçe karşılığı bol kesim, büyük beden olarak adlandırılabilecek olan oversize sweatshirt modelleridir.

Sezonun Oversize Sweatshirt Modelleri

Bu sezon için ele alındığında özellikle oversize olan sweatshirt modelleri öne çıkıyor. Kolu baskılı olanlar, ön kısmı baskılı olanlar, önden düğmeli olanlar, fonksiyonel modeller, dik yaka olanlar ve elbette basic olanlar ilk başta söylenebilecek olanlardır.

Beden olarak ele alındığında standart olanlar olduğu gibi S, M, L gibi farklı beden aralıkları da vardır. Bunun yanı sıra renk olarak ele alındığında sezonun öne çıkan pembe, yeşil gibi renkleri olduğu gibi beyaz, siyah, bej gibi klasik hale gelen renkleri de vardır. Yine bu modeller içinde düz renk olanlar da tam bir klasik olarak ortaya çıkar.

Sezonun Kapüşonlu Sweatshirt Modelleri

Kapşonlu Sweatshirt Modelleri kapşonlu sweatshirt modelleri içine gelindiğinde önden fermuarlı kapüşonlu olanlar, lastikli crop top modeller, belden bağcıklı olanlar, iki yandan cepli olanlar temel söylenebilecek olan modellerdir. Pembe yeşil gibi çok değişik renk seçenekleri de mevcuttur. Burada da diğer büyük beden modellerde olduğu gibi klasik renk seçenekleri vardır. Beden olarak burada da durum benzer biçimdedir.

Oversize ve Kapşonlu Sweatshirt Nasıl Kombinlenir?

Şimdi de böylesi ürünlerin nasıl kombin yapılabileceği konusunda bilgi vermek gerekir ise şu bilgiler verilebilir. Her iki sweatshirt türü de spor tarzda olan giysiler olduğu gibi gündelik yaşamda çarşıya pazara giderken rahatlıkla giyilebildikleri gibi spor yaparken de kullanılabilirler. Ayrıca yine arkadaş ortamlarında da artık giyilebilen, hatta çok cool görünüm veren giysilerdir.

Altına eşofman, jean pantolon ya da uzun salaş etekler giyilebilir. Ayakkabı olarak ise elbette sneaker atrzı spor ayakkabılar ve babetler ile tamamlanabilir. Daha cool bir görünüm için ise botlar ile kış aylarında kullanılabilir.

Oversize ve Kapşonlu Sweatshirt Fiyatları

Swetshirt fiyatları çok farklı parametrelere göre değişir. Fiyatları belirleyen en temel unsurların başında üreticisi olan firmanın fiyatlandırma politikası gelir. Bunun yanı sıra fiyatları etkileyen bir diğer unsur elbette üründe kullanılan malzemeler ve ürünün modelidir. Satış noktası da fiyatları etkileyen bir diğer unsurdur. Outlet olanların fiyatı ise biraz daha uygundur.

Siz de böylesi bir ürün arıyor iseniz o zaman gönül rahatlığı ile son derece uygun fiyatlar ile sezonun öne çıkan modellerini https://www.beyyoglu.com/collection/sweatshirt  adresinden sipariş vererek satın alabilirsiniz. Alışveriş yapmanız için tek yapılması gereken ise siteye kolay ve zahmetsiz bir biçimde üye olmanızdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.