banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Kalıp İmalatı

Belli ölçülere uygun olarak tasarımı yapılan kalıpların hazırlanması ve sonrasında da bu kalıplarla çeşitli ürünlerin şekillendirilerek üretim yapılması işlemidir. Kalıp imalatı oldukça dikkat edilmesi gereken bir hizmet olarak bilinmektedir. Hazırlanan kalıpların ölçülerinin tam olarak ayarlanması çok önemli bir durum olarak görülmektedir. Bu kalıpların önce hazırlanması yani modelleme yapılması yani çizimlerinin yapılması gerekmektedir. Ardından da kalıpların imalat aşamasına geçilmesi söz konusu olmaktadır.

Kalıp imalat işi çok hassas bir iştir. Bu işin yapılmasında teknik işçilik gerekir. Bu işin teknik süreçte ilerlemesi sebebiyle alanında uzman kişiler tarafından çizim işlemlerinin ve imalatın yapılması uygun olacaktır. Bu imalatın yapılmasında somut olarak bir ürün ortaya çıkmamaktadır.

Kalıp İmalatı Hizmeti

Çizim işlemi ve modelleme işlemleri bilgisayar ortamında yapılmaktadır. Çizimler yapıldıktan sonra istenilen ölçüdeki kalıpların teknik resmi yapılmaktadır. Ürünün 3 boyutlu teknik resimleri oluşturulmaktadır. Bu kalıp imalatının son aşamasını oluşturmaktadır. Hazırlanan bu 3 boyutlu resimler ürünlerin seri halde üretilmesinde kullanılmaktadır. Kalıp imalatı hakkında bilgi sahibi olmak için https://www.demircanplastik.com.tr/kalip-imalati/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.