banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Kadın Mont

Kadın mont modelleri kış ayında en çok tercih edilen dış giyim ürünlerinden biridir. Taleplere göre farklı kumaş, desen, model ve uzunlukla mont çeşitleri bulunur. Kadın mont modelleri içerisinde daha klasik tarzlara hitap edenler olduğu gibi, spor tarza ya da renkli kişiliklere de hitap eden birçok çeşit bulunur. Mont modelleri incelenirken özellikle hangi hava koşullarında giyileceğine dikkat edilerek tercih yapılmalı. Kadın mont modelleri arasında her zevke ve bedene uygun seçenekler bulunur.

Kadın Mont Modelleri

Şişme Mont

Şişme mont modelleri gerek farklı tasarımları gerekse sıcak tutmasıyla özellikle son yıllarda en çok tercih edilen modeller arasındadır. Bu montların içi pamuk ve elyafla doludur. Şişme montlarda hem kısa crop tarzda hem de uzun diz altı boyunda modeller bulunur.

Desenli Montlar

Birçok tarza hitap eden desenli mont modelleri bulunur. Özellikle özgün bir tarz oluşturmak isteyenler için oldukça uygun bir üründür. Bu montlar her desende olabileceği gibi fermuarlı, v yaka, beli lastikli, kuşaklı gibi kendi içlerinde de birçok modele ayrılır.

Tüm mont modellerine https://www.roman.com.tr/kadin-mont linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.