banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

İşte Kurban Bayramı ikramiyelerinin ödeneceği tarih

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaklaşık 12 milyon emeklinin Kurban Bayramı ikramiyelerinin 17-29 Temmuz tarihleri arasında ödeneceğini açıkladı.

Bakan Selçuk emekli ve hak sahiplerinin farklı tarihlerde bankaya giderek mağduriyet yaşamaması için Kurban Bayramı ikramiyelerinin emekli aylıkları ile birlikte hesaplara yatırılacağını bildirdi.

Bakan Selçuk zamlı Temmuz aylıkları ile Kurban Bayramı ikramiyelerinin SSKlı emeklilerimiz için  17-26 Temmuz tarihleri arasında Bağkurlu emeklilerimiz için de 25-28 Temmuz tarihleri arasında aylık ödeme günlerinde hesaplara yatırılacağını ifade etti.

Ayrıca Bakan Selçuk Emekli Sandığı kapsamında olan vatandaşlarımızın Ağustos ayına ilişkin aylıklarının Kurban Bayramına denk gelmesi nedeniyle Temmuz aylık farkının Ağustos aylıklarının ve Kurban Bayramı ikramiyelerinin birlikte ödeneceğini kaydetti.

Bu kapsamda Ziraat Bankasından her ayın 1. ve 2. gününde aylıklarını alanlara 28 Temmuzda 3. 4. ve 5. Gününde aylıklarını alanlar da 29 Temmuzda ödemeler gerçekleştirilecek. Aylıklarını diğer bankalardan alan emeklilerimize ise 28 Temmuzda ödeme yapılacak.

EMEKLILERIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞIZ

Emeklilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Bakan Selçuk Çalışarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunan üreten alın teri döken ülkemizin her bir karışında emeği ve hizmeti olan emeklilerimize ikramiyelerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Şimdiden aileleri ile birlikte hayırlı bayramlar geçirmelerini diliyorum. dedi. Kaynak: Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanılığı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.