banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

İranlı işadamları 2. OSB için Ş.Urfa’dalar
Başkanlığında Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda vali yardımcıları ve ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin’in de katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç Başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 1. Organize Sanayi Bölgesi’nin trafik yollarının yapılması ve 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir şirketin talebinin görüşülmesi, gündemi oluşturdu. Vali Güvenç, Gündem’e dair konulara geçmeden evvel, geçtiğimiz hafta Şanlıurfa’ya gelerek yatırım için ön araştırma ve fizibilite çalışmaları yapan İranlı yatırımcılarla bir süre sohbet etti.

 

Manijeh Valipour, Vali Güveç’e, yapacakları yatırımların hangi alanda olduğunu ve yatırım için ne gibi çalışmalar yaptıkları hakkında bilgi verdi. Vali Celalettin Güvenç ise yatırım için gerekli desteği vermeye hazır olduklarını belirterek “Çalışmalar ne kadar hızlı başlarsa o kadar iyi olur” dedi.

 

Müteşebbis Heyeti toplantısının ardından, Vali Güvenç, Greenpark Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ ile ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin’in de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıların ardından, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’ndan ayrıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.