banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

 İl Başkanı  Beyazgül MÜSİAD'ı Ziyaret Etti


  
   Gerçekleşen istişarede söz alan MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Barut “Yoğun programları arasında kendilerini kırmayarak üyelerimizle bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür ediyorum. Başkan Beyazgül ve ekibine çıktıkları yolda başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.Şanlıurfa ekonomisinin geleceğinin ele alındığı toplantıda Başkan Barut “Sektör buluşmaları kapsamında gerçekleştirilen sektörel toplantılar sonucu hazırlanan raporlar ve MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi olarak göreve geldiğimiz günden bugüne yapılan ve bundan sonrasında yapılacak faaliyetler hakkında İl Başkanımıza bilgiler verdik.” dedi.
    AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise yapmış olduğu değerlendirmede Başkan Mahmut Barut'un güzel dilekleri için teşekkür ettiğini, beraber çalıştıkları dönem içerisinde Mahmut Barut'un özverili çalışmalarından memnun olduklarını sözlerine ekleyerek katılım sağlayan MÜSİAD üyelerine de teşekkür etti.
  Afrin Harekâtı,ekonomik gelişmeler ve son günlerde  gündemde olan nükleer enerji konularında da değerlendirmede bulunan Başkan Beyazgül “Afrin harekâtının bölge ekonomisine önemli katkıları olacak.Bu süreçten sonra bölgemizin potansiyelini arttırmak için elbirliğiyle çalışmalıyız.MÜSİAD'ın çalışmalarını takip ediyoruz,şehrimizin ihracatına,üretimine önemli katkılar yapıyorlar,bu çalışkan ekibe başarılar diliyorum.Şehrimiz birlikte hareket ederse bir çok şeyi başaracaktır.Verimli bir buluşma oldu. MÜSİAD Ailesine teşekkür ediyorum." dedi.
    Daha Sonra MÜSİAD Üyelerinin sorularına cevap veren Başkan Beyazgül, katılım sağlayan MÜSİAD Üyelerine teşekkürünü yinelerken,MÜSİAD Çerçeve Dergisinin takdimi akabinde çekimi yapılan toplu fotoğrafın ardından toplantı sona erdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.