banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Hedefevim Urfa’da Ev Sahibi Yapıyor


Kısa bir süre önce Şanlıurfa’da şube açmalarına rağmen ilde büyük bir ilgi ile karşılandıklarını açıklayan müşteri temsilcisi İbrahim Halil Altındağ, Şanlıurfa’da halkı faiz belasından kurtararak ev sahibi yapmayı hedeflediklerini açıkladı.
Türkiye’nin birçok bölgesinde kurumsallaştığını açıklayan İbrahim Halil Altındağ, Şanlıurfa’da da şube açarak ev ve araba almak isteyenlerin hedefini gerçekleştirmek istediklerini açıkladı.  
Hedefevim olarak çok farklı bir yönteme sahip olduklarını dile getiren müşteri temsilcisi Altındağ, “Bizim hizmetimiz farkı, bizimle çalışan hiçbir müşterimizden kefil veya başka bir güvence istemiyoruz. Bizim bu sistemimizle Şanlıurfa’da konut, işyeri, arsa, araç sahibi olmayan kalmayacak. Ev, araba ve ya iş yeri sahibi olmak isteyen herkesi büromuza bekliyoruz. Haliliye ilçesi Kamberiye Mahahallesi Atatürk Bulvarı Caddesi No:65/B olan adresimizde bir çay içmeye gelenlere tüm detayları anlatıyoruz” dedi.

Hedefimiz Nedir?
Hedefevim projesini, Ev yada Araç sahibi olmak isteyen herkesin, ekstra maliyetler olan faiz ve vade farkı olmadan da Ev ve Araç sahibi olabilmesine için küçük birikimleri tasarrufa dönüştürüyor. Bu yöntemle milyonlarca insanın hedeflediği, konut, işyeri, arsa, araç gibi yatırımlara uygun, faydalı, borç yükünde ezilmeden faiz yüküne katlanmadan hedefine ulaştırmayı amaçlıyor.
Faizsiz konut ve araç yöntemlerinin uygulanmasında yüksek tecrübeye sahip, genç, aktif ve dinamik değişen dünyaya ayak uydurabilen kadrosuyla hizmet veren Hedefevim, Müşteri odaklı güzeryüzlü hizmet anlayışı, dinamik ve mükemmelliyetçi anlayışla çalışmalarını yapıyor. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.