banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Harranlı çiftçiler elektrik sayacı için yol kapattı

Tarımsal Sulamada kaçak kullanımın önüne geçmek amacıyla alınan karar doğrultusunda sayaç taktırmayan çiftçilere bugünden itibaren enerji vermeyeceğini açıklamıştı. Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde Harran yol kavşağında 500 civarında çiftçi yolu taşlarla kapatarak yolda lastik yakıp eylem yaptı. Yaşanan elektrik sorununun çözümünü isteyen çiftçiler nedeniyle trafiğe kapatılan yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. 3 saat süresince eylemlerini sürdüren çiftçiler Harran Garnizon komutanı Murat Uyanık tarafından ikna edilince yola atılan taşlar temizlenerek yol trafiğe açıldı.

Çiftçiler daha sonra Harran ilçesinde DEDAŞ hizmet binasına saldırarak kullanılamaz hale fetirdi. Burada da Harran Garnizon komutanı Murat Uyanık devreye girerek çiftçileri ikna etti ve olaylar son buldu.

Harran ajans

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.