banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

ÜCRETSİZ DERS VERİLECEK

 Girişimcilik sertifika programı, dijital girişimcilik üzerine yapılıyor. 
Dijital girişimcilik sertifika programı alanında yapılan ilk ve tek bir girişimcilik sertifika programı olduğunu söyleyen Ahmet Baytak; “Bu program sayesinde katılımcılar gelişen teknolojiler aracılığı ile fikirlerini hayata geçirme, daha fazla kitlelere ulaştırma ve sürdürebilir yatırımların sağlanması hakkında bilgiler alacaklardır. Program kapsamında girişimciliğin temelleri, tecrübe aktarımı, proje hazırlanması, sunum teknikleri ve yeni teknolojilerde girişimcilik gibi konularda dersler verilecektir” diye konuştu.
ÜCRETSİZ DERS VERİLECEK
Kontenjanları sınırlı sayıda olan sertifika programının Harran Üniversitesinin tüm öğretim elemanlarına ve öğrencilerine açık olduğu ve dersleri ücretsiz olduğu açıklandı.
İlk dönem dersleri Kasım ortasından sonra ve Aralık aylarının Perşembe ve Cuma günleri yapılacak olan programda, toplam 60 saat ders verilecek. Dersler öğretim elemanları tarafından işlenecektir.
Başvurular ve detaylar girisimci.harran.edu.tr web adresinde.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.